Vásárlási információk

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk 1983-ban kezdte meg tevékenységét. Vásárló orientált szemléletünknek és több éves tapasztalatunknak köszönhetően mára már országos szinten is kiemelkedő, széles kő kínálattal rendelkező vállalat lettünk. Viszonteladó partnerekkel terjeszkedve próbáljuk az ország minden pontján kiszolgálni vásárlóinkat. Kertek tervezésében illetve kivitelezésében is segítünk Önnek, bármilyen összetett feladattal is állunk szemben. Nézzen körül nálunk, amennyiben kérdése merülne fel állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeken.

Cégadatok:

tulajdonos 1.: Koch György Egyéni Vállalkozó
Székhely: 2760 Nagykáta HRSZ: 0462/41
Telephely 1.: 2760 Nagykáta HRSZ: 0462/41
Telephely 2.: 2111 Budakalász Omszk Park 1.
Nyilvántartási szám: 3794437
Adószám: 49719211-2-33
E-mail: nagykata@koturkalo.hu/budakalasz@koturkalo.hu
Telefon: +36 30 33 01 251

 

tulajdonos 2.: Koch Szandra Egyéni Vállalkozó
Székhely: 2760 Nagykáta HRSZ:0462/41
Telephely: 2310 Szigetszentmiklós Hrsz: 0298/107
Nyilvántartási szám: 51319148
Adószám: 68158141-2-33
E-mail: szigetszentmiklos@koturkalo.hu
Telefon: +36 70 502 70 72
(továbbiakban:  Koch Kőturkáló tulajdonosok)

Hasznos tanácsok

A természetes kőzetekből készült termékeket nem lehet teljesen azonos színben, vastagságban és minőségben szállítani, mindegyik egyedi darab. Ebből következően az eltérés megengedett még akkor is, ha a szállítmány az előre, bemutatott mintától eltér. A mintalapok csak információ adás célját szolgálják, szín és struktúra szempontjából nem kötelező érvényűek. A termékek a mindenkori kőzet előfordulás függvényében állnak rendelkezésre. A burkolókövek fagyállósága csak abban az esetben biztosítható, ha megfelelő technológiával történik a felragasztásuk, fugázásuk és kőkezelésük (víz elleni ápolás).
A palettán 1 m2 alapterületre rakott szabálytalan kövek csak abban az esetben adják ki az 1 m2 burkoló felületet, ha ugyan olyan módon ( tág fugával) burkolnak velük, ahogyan a raklapon elhelyezkednek. Vásárlás esetén, a palettán elhelyezett kövek felülete a meghatározó! Amennyiben kisebb fugával kíván dolgozni úgy 10-15 %-kal több burkolókőre van szükség. Ha a köveket továbbilleszti (szabja, vágja, töri) úgy további anyagszükségletre van szükség.

Minden természetes követ porózusságából adódóan mint beltéren mind kültéren szükséges lekezelni, hogy tisztíthatóvá váljon. Ehhez megtalálja nálunk az általunk 10 éve forgalmazott csúcsminőségű tisztító és impregnáló szereket.
Biztosan Ön is hallott már házilagos megoldásokról, mint például az étolaj…stb is tökéletesen megfelel erre a célra. Ez egy óriási tévhit, ugyanis az olaj nem képes megvédeni a követ az UV sugárzástól, lehet, hogy fényes lesz a felülete, de biztosan nem válik tisztíthatóvá tőle.
Ezek a speciális anyagok viszont évekig megőrzik a kő természetes színét, időjárásállóvá és legfőképp könnyen tisztíthatóvá, fagyállóvá teszik azt. Ha a felület néhol nem elég intenzív színű, az erezetek kiemeléséhez is tökéletesen alkalmasak ezek az anyagok valamint ha lakkos felületre vágyunk ezt is elérhetjük vele.  Bővebb információt a KŐ ÁPOLÁS menüpontban talál.

Ha Ön Viszonteladó látogató kérjük regisztrálja Cégét, ezáltal további kedvezményekhez jut és bekerül Partnereink közé. A regisztráció visszaigazolása után bejelentkezve már az Ön viszonteladói árát láthatja a letölthető viszonteladói árlistában!

Vásárlási lehetőségek

 Önkiszolgáló rendszer

A KŐTURKÁLÓ nevéből adódóan, Ön a kövekből válogathat, a számára legmegfelelőbb formájú és méretű köveket vásárolhatja meg. A termékek árai súlyra vannak meghatározva, így nincs minimális vásárlási limit, akár 1 db-ot is vásárolhat díszítés céljára. Kivételt képeznek a kőburkolatok, amelyekből minimum 1 sor = kb. 1 m2-t kell megvásárolni.

Ha ezt az alternatívát választja célszerű magával hoznia zsákot, ládát, vödröt amibe el tudja szállítani a terméket, ha erre nincs lehetősége, tudunk biztosítani műanyag zsákot bruttó 170 Ft / db áron. Ezekbe kb. 25 kg követ tud szedni.

Mérés:
Nagykátai telephelyünkön hídmérlegelésre is van lehetőség, így nagyobb teherautóval, utánfutóval is érkezhet, a jármű lemérése után az ömlesztett termékekből, sziklakerti kövekből, kavicsokból, sóderekből rakodhat fel amennyire szüksége van.
Van lehetőség géppel való rakodásra is, 2 m3 alatt bruttó 1270 Ft rakodási díjat számolunk fel.
Ebben az esetben célszerű indulás előtt telefonos elérhetőségeinken jelezni, hogy a rakodásra ne kelljen várakozni. Előfordulhat, hogy rakodógépes munkatárs nincs egész nap a telephelyen.

A szigetszentmiklósi és budakalászi üzletünkben földbe süllyesztett mázsánkkal tudunk mérni sziklákat és egyéb kg-os köveket mérni. Ezekre a talicskákat könnyedén fel lehet tolni így nem kell belőle kipakolni.

 

Az apró zúzalékok, kavicsok zsákos kiszerelésben (20-25 kg / zsák) is kaphatóak, így megkönnyítve a szállítást. Raklapos mennyiség elszállítása esetén minden telephelyen van lehetőség targoncás rakodásra.

Bizonyos termékek fém kalodákban vannak elhelyezve, így kérjük fokozottan ügyeljenek a sérülések elkerülésére. A gyermekek felügyeletére nincs kapacitásunk, így fontos, hogy kisgyerekeket csak saját felelősségükre hozzanak magukkal.

Házhoz szállítás 

A szállítási információkat a SZÁLLÍTÁS menüpontban találja.

Termékeink különböző kiszerelésben szállíthatók:
– ömlesztve
– kalodában
– big-bag zsákban
– műanyag zsákos kiszerelésben (10,20,25 kg/ zsák terméktől függően)
– raklapon

Fizetési feltételek
Rendelését leadhatja személyesen, e-mailben vagy akár telefonon is.

Kiszállítás esetén csakis kizárólag előre utalással (előleg számla alapján) / készpénzben előre rendezve tudjuk a szállítást vállalni.

Bankkártyás fizetésre minden üzletünkben van lehetőség!

Csomagküldés

A csomagküldési információkat a SZÁLLÍTÁS menüpontban találja.

Raktárkészlet
Kérjük minden esetben érdeklődjön az aktuális készletről munkatársainknál. Ha valamelyik termékből nincs raktáron rendelést tudunk felvenni rá, ennek érkezéséről értesítjük.