Vásárlási információk

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk 1983-ban kezdte meg tevékenységét. Vásárló orientált szemléletünknek és több éves tapasztalatunknak köszönhetően mára már országos szinten is kiemelkedő, széles kő kínálattal rendelkező vállalat lettünk. Viszonteladó partnerekkel terjeszkedve próbáljuk az ország minden pontján kiszolgálni vásárlóinkat. Kertek tervezésében illetve kivitelezésében is segítünk Önnek, bármilyen összetett feladattal is állunk szemben. Nézzen körül nálunk, amennyiben kérdése merülne fel állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeken.

Cégadatok:

tulajdonos 1.: Koch György Egyéni Vállalkozó
Székhely: 2760 Nagykáta István király út 74.
Telephely 1.: 2760 Nagykáta HRSZ: 0462/41
Telephely 2.: 2111 Budakalász Omszk Park 1.
Nyilvántartási szám: 3794437
Adószám: 49719211-2-33
E-mail: nagykata@koturkalo.hu/budakalasz@koturkalo.hu
Telefon: +36 30 33 01 251

tulajdonos 2.: Koch Szandra Egyéni Vállalkozó
Székhely: 2760 Nagykáta István király út 74.
Telephely: 2310 Szigetszentmiklós Hrsz: 0298/107
Nyilvántartási szám: 51319148
Adószám: 68158141-2-33
E-mail: szigetszentmiklos@koturkalo.hu
Telefon: +36 70 502 70 72

(továbbiakban:  Koch Kőturkáló tulajdonosok)

Hasznos tanácsok

A természetes kőzetekből készült termékeket nem lehet teljesen azonos színben, vastagságban és minőségben szállítani, mindegyik egyedi darab. Ebből következően az eltérés megengedett még akkor is, ha a szállítmány az előre, bemutatott mintától eltér. A mintalapok csak információ adás célját szolgálják, szín és struktúra szempontjából nem kötelező érvényűek. A termékek a mindenkori kőzet előfordulás függvényében állnak rendelkezésre. A burkolókövek fagyállósága csak abban az esetben biztosítható, ha megfelelő technológiával történik a felragasztásuk, fugázásuk és kőkezelésük (víz elleni ápolás).
A palettán 1 m2 alapterületre rakott szabálytalan kövek csak abban az esetben adják ki az 1 m2 burkoló felületet, ha ugyan olyan módon ( tág fugával) burkolnak velük, ahogyan a raklapon elhelyezkednek. Vásárlás esetén, a palettán elhelyezett kövek felülete a meghatározó! Amennyiben kisebb fugával kíván dolgozni úgy 10-15 %-kal több burkolókőre van szükség. Ha a köveket továbbilleszti (szabja, vágja, töri) úgy további anyagszükségletre van szükség.

 

Minden természetes követ porózusságából adódóan mint beltéren mind kültéren szükséges lekezelni, hogy tisztíthatóvá váljon. Ehhez megtalálja nálunk az általunk 10 éve forgalmazott csúcsminőségű tisztító és impregnáló szereket.
Biztosan Ön is hallott már házilagos megoldásokról, mint például az étolaj…stb is tökéletesen megfelel erre a célra. Ez egy óriási tévhit, ugyanis az olaj nem képes megvédeni a követ az UV sugárzástól, lehet, hogy fényes lesz a felülete, de biztosan nem válik tisztíthatóvá tőle.
Ezek a speciális anyagok viszont évekig megőrzik a kő természetes színét, időjárásállóvá és legfőképp könnyen tisztíthatóvá, fagyállóvá teszik azt. Ha a felület néhol nem elég intenzív színű, az erezetek kiemeléséhez is tökéletesen alkalmasak ezek az anyagok valamint ha lakkos felületre vágyunk ezt is elérhetjük vele.  Bővebb információt a KŐ ÁPOLÁS menüpontban talál.

Ha Ön Viszonteladó látogató kérjük regisztrálja Cégét, ezáltal további kedvezményekhez jut és bekerül Partnereink közé. A regisztráció visszaigazolása után bejelentkezve már az Ön viszonteladói árát láthatja a letölthető viszonteladói árlistában!

Vásárlási lehetőségek

 Önkiszolgáló rendszer

A KŐTURKÁLÓ nevéből adódóan, Ön a kövekből válogathat, a számára legmegfelelőbb formájú és méretű köveket vásárolhatja meg. A termékek árai súlyra vannak meghatározva, így nincs minimális vásárlási limit, akár 1 db-ot is vásárolhat díszítés céljára. Kivételt képeznek a kőburkolatok, amelyekből minimum 1 sor = 1m2-t kell megvásárolni.

Ha ezt az alternatívát választja célszerű magával hoznia zsákot, ládát, vödröt amibe el tudja szállítani a terméket, ha erre nincs lehetősége, tudunk biztosítani műanyag zsákot 133 Ft + áfa / db áron. Ezekbe kb. 25 kg követ tud szedni. Nagykátai telephelyünkön mérlegelésre is van lehetőség, így nagyobb teherautóval, utánfutóval is érkezhet, a jármű lemérése után az ömlesztett termékekből, sziklakerti kövekből, kavicsokból, sóderekből rakodhat fel amennyire szüksége van.
Van lehetőség géppel való rakodásra is, 1 m3 alatt 1000 Ft+ áfa rakodási díjat számolunk fel.
Ebben az esetben célszerű indulás előtt telefonos elérhetőségeinken jelezni, hogy rakodós legyen a telepen.

Az apró zúzalékok, kavicsok zsákos kiszerelésben ( 20-25 kg / zsák) is kaphatóak, így megkönnyítve a szállítást. Raklapos mennyiség elszállítása esetén mindkét telephelyen van lehetőség targoncás rakodásra. Raklap díj: 4000 Ft  / db, csere raklap esetén nincs semmilyen göngyöleg költség. A raklapok 1 hónapon belüli visszaszállítása esetén a teljes összeget vissza adjuk.

Bizonyos termékek fém kalodákban vannak elhelyezve, így kérjük fokozottan ügyeljenek a sérülések elkerülésére. A gyermekek felügyeletére nincs kapacitásunk, így fontos, hogy kisgyerekeket csak saját felelősségükre hozzanak magukkal.

Házhoz szállítás 

Házhoz szállítás esetén az ömlesztett áruk leborítása vagy a ház elé az utcára vagy a kertbe történik, kérés szerint. Darabáru vásárlása esetén (pl. sütögető, egyedi szikla …stb) ha a gépjármű mellé történő daruzás nem megfelelő, akkor a kézzel való helyre rakásért felárat számítunk fel.  A szállítási költségeket a SZÁLLÍTÁS menüpontban találja.

Csomagolás

Termékeink különböző kiszerelésben szállíthatóak:

– ömlesztve
– kalodában
– big-bag zsákban
– műanyag zsákos kiszerelésben ( 20-25 kg/ zsák)
– raklapon

Fizetési feltételek

Rendelését leadhatja személyesen, e-mailben vagy akár telefonon is, bizonyos termékek esetében csak előre utalással (előleg számla alapján) / készpénzben előre rendezve tudjuk a szállítást vállalni.
Bankkártyás fizetésre csak a budakalászi telephelyünkön van lehetőség!

Csomagküldés

Csomagküldés belföldre (megadott címen való átvétellel):

Kisebb tételek esetén (pl: medálok, apró ásványok ) ajánlott levélként is postázható a termék, ha nem haladja meg a 0,5 kg-ot, ennek ára : 1200 Ft.
A csomag 75 cm hossz felett terjedelmesnek minősül, így + 100 % postaköltséget kell fizetni.
A törékenyként megjelölt termékeket is +100% felárral tudjuk postázni.
Fizetési feltételek csomagküldés esetén: Előre utalás előleg számla alapján.

Raktárkészlet

Mivel több mint 500 féle terméket gyártunk / forgalmazunk így nem tudunk minden termékből raktárkészletet tartatni. Kérjük minden esetben érdeklődjön az aktuális készletről munkatársainknál! Ha valamelyik termékből nincs raktáron rendelést tudunk felvenni rá, ez esetben előleg befizetése szükséges.