Szállítási információk

Szállítást több autóval (3,5 tonnás, 12 tonnás, 24 tonnás) vállalunk, amelyek között van billencs az ömlesztett árukhoz és darus autó is a raklapos, big-bag zsákos és kalodás áru szállításához. Szállítási díjat minden esetben egyedileg kalkulálunk a rendelt mennyiség és a szállítási cím alapján. További információkért kérjük, keressenek elérhetőségeinken.

Szállítás többféle kiszerelésben történhet: ömlesztve, big-bag zsákba töltve, raklapon, 25- kg-os zsákos kiszerelésben, kalodában.

 

Csomagolás

Termékeink különböző kiszerelésben szállíthatóak:

– ömlesztve
– kalodában
– big-bag zsákban
– műanyag zsákos kiszerelésben ( 25 kg/ zsák)
– raklapon

Fizetési feltételek

Rendelését leadhatja személyesen, e-mailben vagy akár telefonon is, bizonyos termékek esetében csak előre utalással (előleg számla alapján) / készpénzben előre rendezve tudjuk a szállítást vállalni.
Bankkártyás fizetésre csak a budakalászi telephelyünkön van lehetőség!

Csomagküldés

Csomagküldés belföldre (megadott címen való átvétellel):

  Előreutalás esetén
Utánvéttel
2 kg- ig 2000 Ft 2600 Ft
5 kg- ig 2200 Ft 2800 Ft
10kg- ig 2300 Ft 2900 Ft
20 kg- ig 2700 Ft 3300 Ft

Postai csomagküldésre termékeink jellegéből adódóan nem minden esetben van lehetőség. Kérem minden esetben érdeklődjön, hogy az adott termék postai csomagban rendelhető-e.

Kisebb tételek esetén (pl: medálok, apró ásványok ) előreutalással ajánlott levélként is postázható a termék, ha nem haladja meg a 0,5 kg-ot, ennek ára : 900 Ft.
A csomag 75 cm hossz felett terjedelmesnek minősül, így + 100 % postaköltséget kell fizetni.
A törékenyként megjelölt termékeket is +100% felárral tudjuk postázni.