Zöld sétánykő – zeolit 8-20

2 300 Ft

Elfogyott

Az ár 1 zsákra vonatkozik (15 kg/zsák)!

Szín: halványzöldes-fehéres

Anyag: zeolit

Méret: 8-20 mm

Felhasználás: Használhatjuk kerti utak, ösvények, járdák, kocsibeállók építéséhez, vagy bármilyen kerti dekorációs célra, talajtakarásra, virágágyások díszítésére, stb. Akváriumi, terráriumi aljzatként is használható.

Elfogyott

Compare
Cikkszám: 73 Kategóriák: ,

Leírás

A zöld sétánykő szárazon majdnem fehér (halványzöld), nedvesen zöldesebb színű, helyenként sárga foltokkal. Porózus (lyukacsos) szerkezetű, mégis fagyálló dekoratív kőzet. Nagyon jól feldolgozható, faragható, vágható és formázható, ezért feldolgozási területe nagyon széles. Sziklakertek díszítésére, kerti utak kiépítésére, sírhelyek köré, virágcserepek földjének elfedésére, valamint bármilyen dekorációs célra egyaránt megfelelő. Emellett állattartó telepeken a szaghatást jelentősen mérsékli. Takarmány kiegészítőként alkalmazva megköti az emésztés során keletkező káros anyagokat, kiszűri a károsító baktériumokat. Műtrágyákhoz és szerves trágyákhoz adagolva kedvezően befolyásolják a talajok savasságát, csökkentik a savanyú talajok savasságát, elősegítik a növények vízfelvételét, javítják a talajok vízháztartását. Kerti tavakba is ajánljuk, felfogja a halak számára káros anyagokat, főként az ammóniát. Megakadályozza az algásodást, akár beltéri akváriumokhoz és használható. Tengeri és édesvizi akváriumokhoz / tavakhoz egyaránt használható.

AKVÁRIUM, TERRÁRIUM infó: Nincs mésztartalma, nem oldódik belőle olyan anyag, ami keményítené a vizet, így bármely akváriumba, terráriumba tehető.

További információk

Csomagolási információ

Raklapos mennyiség rendelése esetén felmerülő göngyöleg költségek:
– 4000 Ft/ raklap használati díj (ez az összeg a raklapok sértetlen vissza szállítása vagy csere raklap esetén vissza jár)
– 700 Ft/ raklap csomagolási díj

Készlet információ

Aktuális raktérkészletünkről kérjük érdeklődjön telephelyeink elérhetőségein.

Átvételi lehetőségek

Ömlesztett áru csak a nagykátai telephelyünkön vásárolható, illetve ömlesztett áru szállítását is csak a nagykátai telephelyről tudjuk vállalni.

Személyes átvétel: Termékeink személyesen átvehetők telephelyeinken, amelyek önkiszolgálóan működnek. Kérjük amennyiben gépi rakodásra van szüksége előre jelezze.

Házhozszállítás: Van lehetőség házhozszállításra is, erről bővebb információt elérhetőségeinken kérhet

Tájékoztató

Amennyiben Ön olyan építkezésre rendel tőlünk, ahol toronydarut használnak a kőzúzalék/sóder/kavics tetőre való feljuttatásához, ez esetben a biztonságos emelés érdekében csakis kizárólag a 0,35 m3-es = 500 kg-os kiszerelést szíveskedjen megrendelni vagy a 0,7 m3 –es = 1000 kg –os zsákot raklappal együtt emeljék a tetőre!
Az általunk használt big-bag zsákok csakis arra alkalmasak, hogy az adott helyszínen való jármű mellé rakodást kibírják. Amennyiben ezt nem veszi figyelembe megrendeléskor, és továbbra is az 1000 kg-os (0,7 m3) kiszerelést választja az általunk javasolt 500 kg-os (0,35 m3) helyett, akkor az emelés folyamán bekövetkezett esetleges károkért vagy személyi sérülésért felelősséget NEM vállalunk!
Kérjük legyen körültekintő, a saját és mások testi épségét ne kockáztassa!
Kérjük minden esetben jelezze megrendeléskor, hogy a big-bag zsákokat tetőre rendeli, hogy kollégáink még nagyobb odafigyeléssel csomagolják a termékeket sérülésmentes big-bag zsákokba!

Érdekelhetnek még…