Színmélyítő balzsam

7 230 Ft125 020 Ft

STONE BALSAM – Színmélyítő balzsam

Felhasználás: Elmélyíti a kezelt kőfelületeket színét, kiemeli a kövek természetes erezetét, textúráját. Hatása elsősorban sötét színű köveknél érvényesül.

Kiszerelés:

  • 1 liter
  • 5 liter
  • 20 liter
Compare
Cikkszám: 202 Kategória:

Available Options:

Leírás

A kövek születésekor óriási hő és nyomás alakította ki szerkezetüket. Ezek a körülmények, milliónyi kombinációját képezték a kövek szerkezetének. Minden kő belső szerkezete, erezete más és más. Ezek a mintázatok az emberi szemnek kellemes esztétikai látványt nyújtanak. Sajnos a kövek jó része csak nedvesen mutatja meg ezt a fajta szépségét. A STONE BALSAM segít, hogy szárazon is gyönyörködhessünk köveink textúrájában. Elmélyíti a kezelt kőfelületek színét, kiemeli a kövek természetes erezetét, textúráját. (Fehér, nagyon világos kövek színmélyítésére nem alkalmas, sötét színű kövekhez ajánljuk.) Használatával a kezelt kőfelületek vízlepergetővé válnak, így védelmet nyújt a nedvesség okozta károsodások ellen is. A termék oldószeres. A felhordást annyiszor kell megismételni, amíg a kívánt színmélységet el nem érjük.

További információk

Használati útmutató

Ajánlatos ecsettel, teddy-hengerrel, vagy szórással a kezelendő felületre felhordani. Az anyagot legalább két rétegben kell felhordani. A két réteg felhordása közötti várakozási időre nincs előírás. A második réteg akár azonnal, a nedves, első rétegre is felkenhető. A felhordást annyiszor kell megismételni, amíg a kívánt színmélységet el nem érjük. A kezelendő felületnek szemre száraznak és tisztának kell lennie!

Anyagszükséglet

1 liter anyag 4-7 m2 kőfelület, két rétegű kezelésére elegendő.
Nagyon porózus, lukacsos kövek esetén az anyagszükséglet elérheti a 0,3-0,5 liter/ m2-et is.

Élettartam

Szakszerű felhordás esetén a védelem 7-8 évig is tart, célszerű ilyen időközönként megismételni a kezelést.

Érdekelhetnek még…