Sírkő tisztító

2 105 Ft32 370 Ft

TOMBSTONE CLEANER – Sírkő tisztító

Felhasználás: Természetes  vagy  mesterséges  ásványi  anyagból készült  síremlék,  műemlék  tárgyak  megtisztítására,  fehérítésére  alkalmas  nagyhatású  szer.  A  termék savmentes így bátran alkalmazhatjuk márvány, gránit felületek tisztítására is.

Kiszerelés:

  • 1 liter
  • 5 liter
  • 20 liter
Compare
Cikkszám: 219 Kategória:

Available Options:

Leírás

A TOMBSTONE CLEANER azon szennyeződések eltávolításában segít, amelyek egy sírkőnél előfordulhatnak. Ezek a por beszívódásából fakadó elkoszolódás, elszürkülés és különböző szerves szennyeződések, moha, alga, madárpiszok. Természetes (mészkő, gránit, márvány), mesterséges (beton, műkő) ásványi anyagokból készült, akár vegyes összetételű felületek tisztítására is alkalmas. Kíméletes a kényes márvány felületekkel szemben.  Tisztítás és száradás után ajánlott a síremléket impregnálni (pl.: TOMBSTONE PROTECTOR-ral), hogy sokáig szép és könnyebben tisztítható maradjon.

További információk

Használati útmutató

A tisztítandó felületet itassuk át vízzel majd ecsettel, szóróflakonból vagy szivaccsal hordja fel az anyagot hígítatlanul. Pár percig hagyja a szert dolgozni a felületen, majd vizes kefével súrolja át a felületet. Szükség esetén ismételje meg az eljárást.
Ügyeljen arra, hogy a szer ne száradjon meg a felületen. A letisztított felületet bő vízzel öblítse le.
Használat előtt mindig ellenőrizzük egy eldugott helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel!
Használjunk gumikesztyűt és védőszemüveget a munkák során!

Érdekelhetnek még…