Nedves hatású impregnálószer

6 630 Ft29 825 Ft

Elfogyott

WET EFFECT – Nedves hatású impregnálószer

Felhasználás: Alkalmazható BELTÉREN mindenféle nedvszívó ásványi függőleges felületen (természetes kő, műkő, tégla, dísztégla, térkő, beton stb.). A termék használatával a kezelt építőanyagok nedves hatásúvá válnak, színük elmélyül, elsötétül.

Kiszerelés:

  • 1 liter
  • 5 liter
Compare
Cikkszám: 200 Kategória:

Available Options:

Leírás

A termék használatával a kezelt építőanyagok nedves hatásúvá válnak, színük elmélyül, elsötétül. A színváltozással együtt az építőanyagok felülete vízlepergetővé válik, így véd a nedvesség okozta károsodásoktól. Alkalmazható beltéren mindenféle nedvszívó ásványi felületen (természetes kő, műkő, tégla, dísztégla, térkő, beton stb.).  Függőleges falfelületekhez ajánljuk, mert esetleg csúszásveszélyt okozhat járófelületeken, de amennyiben próbakezelést végzünk és az nem   igazolja   a   csúszásveszélyt   úgy   alkalmazhatjuk   kevésbé   igénybevett   (csak   gyengén kopásálló!) vízszintes felületeken is.

További információk

Használati útmutató

Az impregnálás megkezdése előtt alaposan tisztítsuk meg a kezelni kívánt felületet. A felhordást szivaccsal, ecsettel vagy festő hengerrel célszerű elvégezni. Felhordható szórópisztollyal is. Ügyeljünk az egyenletes eloszlásra. A termék felhasználásra kész, nem kell hígítani, ha mégis szükséges lakkbenzint alkalmazzunk, maximum 10% arányban. Felhordás után 2-3 perccel lakkbenzines törlőkendővel vagy szivaccsal dörzsöljük át a felületet, így fixáljuk az anyagot. Ha ez elmarad a felület még napok múlva is ragadni fog! Elegendő egy rétegben felhordani.
Járófelületen történő alkalmazáskor 24 óráig ne lépjünk a lekezelt felületre. A teljes száradás 48-72 óra alatt következik be. Az anyagot csapadékmentes és fagymentes időben (0 C fölött) szabad felhasználni. Felhordás után a szerszámokat lakkbenzinnel kell elmosni!

Anyagszükséglet

1 liter anyaggyal átlagosan 10-15 m2 felületet tudunk kezelni (elegendő egyrétegben felhordani).

Érdekelhetnek még…