Kerti kút sziklából

150 000 Ft

Az ár 1 db-ra vonatkozik. ( 150000 Ft/db )

Kerti kút akár természetes kőből is készülhet, például egy nagy szikladarab átfúrva egy rézcsappal díszítve nem csak hasznos de egyedi dísze is lehet kertjének. Többféle terméskőből válogathat nálunk ( vörös szikla, bakonyi szikla, sárga tufa szikla, rózsa tufa szikla, fehér szikla, jégkő, zöld szikla … stb), valamint a rá kerülő csapokból is széles a választék. A kiválasztott kő átfúrását vállaljuk illetve összeszerelve a helyszínre is szállítjuk. Mivel minden kút egyedi darab, nincs két egyforma, így a készlet folyamatosan változik.

Product price
Additional options total:
Order total:
Compare
Cikkszám: 227 Kategória:

Leírás

Kerti kút akár természetes kőből is készülhet, például egy nagy szikladarab átfúrva egy rézcsappal díszítve nem csak hasznos de egyedi dísze is lehet kertjének. Többféle terméskőből válogatnak nálunk ( vörös szikla, bakonyi szikla, kékes-szürke szikla, sárga tufa szikla, rózsa tufa szikla, fehér szikla, jégkő, zöld szikla … stb), valamint a rá kerülő csapokból is széles a választék. A kiválasztott kő átfúrását vállaljuk illetve összeszerelve a helyszínre is szállítjuk. Mivel minden kút egyedi darab, nincs két egyforma, így a készlet folyamatosan változik.

További információk

Tömeg 250-500 kg
Készlet információ:

Aktuális raktérkészletünkről kérjük érdeklődjön telephelyeink elérhetőségein. Kérjen e-mail-ben fotókat a jelenleg készleten lévő kutakról.

Átvételi lehetőségek:

Személyes átvétel: Termékeink személyesen átvehetők telephelyeinken előre egyeztetett időpontban.
Házhozszállítás: Van lehetőség házhozszállításra is, erről bővebb információt elérhetőségeinken kérhet.

Érdekelhetnek még…