Kékes-szürke szikla

95 Ft

Az ár 1 kg-ra vonatkozik !

Anyag: mészkő

Szín: kékes-szürke (néhol sárgás/fehéres árnyalatokkal)

Méret: kb. 20-50 cm között (1-2-3 emberfej nagyságú)

Felhasználás: Használható sziklakertek, kerti tavak, csobogók, kerti utak szegélyének építéséhez, síremlékekhez, illetve bármilyen kerti dekorációs célra

Product price
Additional options total:
Order total:
Compare
Cikkszám: 96 Kategória:

Leírás

A kékes-szürke szikla szürke, kékesszürke, tömött szerkezetű (megbízhatóan fagyálló), a friss törési felületeken napfényben megcsillanó szemcsés kőzet. Robbantásos technikával bányászott kőzet. Sziklakertek, kerti tavak kiépítéséhez, kerti csobogók díszítéséhez, síremlékek, szegélyek kialakításához alkalmazhatjuk. Akár önmagában is a kert dísze lehet egy nagyobb szikladarab vagy egy kisebb darabokból álló csoport. Az ár 1-2-3 emberfej vagy ettől kisebb darabokra vonatkozik. A 100 kg feletti darabok már egyedi sziklának minősülnek.

További információk

Csomagolási információ

A sziklák közül lehetőség van telephelyeinken önkiszolgálóan válogatni. Igény esetén vállaljuk a kért mennyiség összeválogatását, ennek díja 2 540 Ft/ 500 kg.

Gépi rakodás kérésekor a sziklákat big-bag zsákokban tudjuk mozgatni, illetve a szállítását is ilyen formában vállaljuk. A big-bag zsák ára 2 540 Ft (max.500 kg-ig terhelhető).

Készlet információ

Aktuális raktérkészletünkről kérjük érdeklődjön telephelyeink elérhetőségein.

Átvételi lehetőségek

Személyes átvétel: Termékeink személyesen átvehetők telephelyeinken, amelyek önkiszolgálóan működnek. Kérjük amennyiben gépi rakodásra van szüksége előre jelezze.

Házhozszállítás: Van lehetőség házhozszállításra is, erről bővebb információt elérhetőségeinken kérhet.