Egyedi méretű gabion (kerítés, támfal, lábazat, stb.)

Ft

Jelenleg csak anyagvásárlásra tudunk ajánlatot adni, kivitelezési munkákra nem.

Egyedi gabionra leadott ajánlatkérésben kérjük adják meg az alábbi adatokat:

  • mi készül a gabionból
  • alak (pl. kerek, szögletes, hat-, nyolcszögletű, íves, lépcsőzetes, stb.)
  • hosszúság
  • szélesség
  • magasság
  • falvastagság (milyen szélesen legyen kővel feltöltve)
  • választott háló osztása: 5 x 5 vagy 5 x 10 cm
Product price
Additional options total:
Order total:
Compare
Cikkszám: 880 Kategória:

Leírás

A gabion a kerítésrendszerek, támfalak, térelválasztók kiépítésének praktikus és egyre inkább divatossá vált megoldása. Rendkívül sokoldalú felhasználhatósága miatt kedvelt. A dróthálóból rendszerré összeállított majd kővel megtöltött gabion sokkal inkább harmonizál a környezettel mint egy hagyományos betonfal és nem utolsó sorban látványban is felülmúlja azt. A gabion bármilyen formában elkészíthető, csak fantázia kérdése.A gabion töltésére tetszőleges töltőanyag választható, jelenleg a kő a legelterjedtebb erre a célra, de alkalmas a tégla , fa, üveg szikla de bármilyen más anyag is. A kövek mérete a drótháló szerkezetének sűrűségétől függ. Egyik jellemző felhasználási módja, amikor támfalként épül gabion fal. További gabion alkalmazási terület a környezet- és árvízvédelem, folyók, vízpartok védelme, mederburkolatok kialakítása nagy alapterületű, de lapos gabion szerkezetekkel. Ezenkívül többek között kertek, épületek díszítésére is alkalmas. Népszerű zaj és porfogó tulajdonsága miatt is. Akár a kerítés lábazata, oszlopai is épülhetnek gabionból. További előnye a rugalmassága, így a gabion lábazaton nem keletkeznek repedések.

Mindenkinek más az igénye. Van aki egy rézsűhöz szeretne egy gabion támfalat, van aki egy hosszú kerítést szeretne, van aki a teraszkorlátot képzeli el gabionból, és sorolhatnánk a végtelenségig. Épp ezért minden érdeklődést külön ajánlatkérésként kezelünk, és külön árkalkulációt végzünk. Árajánlatkéréshez így csak annyi a teendője, hogy elküldi nekünk elképzelését a megálmodott gabion méreteivel, formájával.

A vásárlásra több lehetőség van: 1. csak anyagvásárlás egész tábla (nem méretre vágott) gabionhálóval és a további szükséges anyagokkal 2. csak anyagvásárlás méretre vágott gabionhálóval és a további szükséges anyagokkal