Kertépítés-kivitelezés

Minden ember álma egy olyan kis hangulatos kert, ahova elvonulhat a mindennapok gondjai elől! Hiszen a mai rohanó világban mindenkinek szüksége van a pihenésre és a nyugalomra, egy kis kikapcsolódásra. A kert számunkra több mint, egy a házunkat körülvevő zöld terület!

Egy olyan hely ahol szívesen vendégül látjuk barátainkat, ismerőseinket egy kis nyársalásra, bográcsozásra és ahol végre együtt tölthetjük időnket családunkkal. Itt napozhatunk a puha fűben a nyári melegben, olvasgathatunk, gondozhatjuk növényeinket és a legfontosabb, hogy végre lazíthatunk egy kicsit.

Filozófusok szerint az ember és a természet közötti egészséges kapcsolat helyreállítása megoldást hozhat az emberek lelki problémáira. Gondoljunk csak arra milyen örömet is tud okozni a kerti tóban úszkáló színes halak sokasága, a sziklakertben nyíló virágaink illata vagy a kertben megpihenő madarak látványa. Fontos, hogy mikor kertépítésen gondolkodunk figyelembe kell vennünk, hogy egy szép kert nem a véletlen, hanem megfontolt tervezés műve.

Ügyeljünk arra is, hogy kertünk jól illeszkedjék a körülötte lévő épületek stílusához és tükrözze egyéniségünket. Törekedjünk arra, hogy kívülálló számára kertünk egy véletlenszerűen létrejött képződménynek tűnjön és ne pedig egy mesterségesen létrehozott alkotás benyomását keltse. Kertünk evről – évre, évszakról- évszakra változó megújuló élettér, amely így életünket is változatosabbá és kiegyensúlyozottá teszi. Egy jól megtervezett, majd megépített kert rengeteg örömöt fog hozni Önnek.

Kivitelezés:
A tökéletes kertépítés kivitelezéséhez tudnunk kell a munkafolyamatok egymás után következő folyamatát.

Cégünk vállalja kertjének kiépítését. Egy előre megbeszélt, egyeztetett időpontban felmérjük kertjét és átbeszéljük az elképzeléseket, elvégezendő munkákat, amely során hasznos tanácsokat, tippeket kaphat a kertépítéshez és a kert kialakításához. Ha nincs elképzelése, nézzen körül
Referencia munkáink
között, itt megtalálja az általunk kivitelezett kerteket  vagy a
Kert ötletek
albumunkban, ahol szintén színvonalas képsorok állnak rendelkezésére a tervezéshez.

Az összes kivitelezési munkát mi magunk végezzük, sőt az építéshez használt anyagok 90 % -a rendelkezésünkre áll ( különböző sziklakerti kövek, kavicsok, koptatott- görgeteg kövek, támfal kövek, kerti tipegők, szegélykövek, zúzalékok, térburkolatok , sütögetők, bográcsolók ,csobogók , tóépítéshez használt anyagok, kutak egyedi sziklából  és egyéb kerti dekorációk )  így sokkal kedvezőbb árakat tudunk ajánlani Önnek. Minden kert egyedi, nincs két egyforma! Azonban a legtöbb kert esetében a fő lépések nagyjából azért megegyeznek.

Ha mindent átbeszéltünk, akkor indulhat a tényleges építés. Elvégezzük a talajmunkákat, ez után kell megépítenünk az öntöző rendszert, mert ennek megléte alapvető fontosságú növényeink fejlődésében. Elkészítjük az épített kerti elemeket, támfalakat, utakat, sziklakerteket, sütögetőket. Ezek után jöhetnek a növények, fák, bokrok, cserjék, évelő és egynyári növények. A kert legfontosabb eleme a zöldellő pázsit az utolsó lépés a folyamatban. Hiszen ha a növények beültetése vagy a járdák, tipegők elkészítése már a füvesítés után történik meg, az nem tesz jót a sarjadó magoknak. Az építés mellett vállaljuk már meglévő, elöregedett kertek átépítését, valamint kerti tavak, sziklakertek létesítését is.

Az
Elérhetőségünk
menüpontba kattintva megtalálja telefonos elérhetőségünket, ha pedig az E-mail menüre kattint azonnali üzenetet küldhet nekünk.