Sírkő-műkő impregnálószer

7 030 Ft27 905 Ft

TOTAL PROTECTOR– Sírkő-műkő impregnálószer

Felhasználás: Többek között műemlékek, sírhelyek, kripták, műkő burkolatok impregnálására szolgál. Kiváló vízlepergető, impregnáló szer. Gipsz vízlepergetővé tételére nem alkalmas.

Kiszerelés:

  • 1 liter
  • 5 liter
Compare
Cikkszám: 203 Kategória:

Available Options:

Leírás

A TOTAL PROTECTOR műemlékek, sírhelyek, kripták, műkő burkolatok impregnálására szolgál. Felhordás után a levegő nedvességtartalmával, vagy a felület pórusaiban lévő vízzel reagál alkohol felszabadulása mellett. Kiváló vízlepergető, impregnáló szer. Sokféle ásványi felületre ajánljuk, mint pl.: beton, ásványi alapú vakolatok, márvány, tégla, ásványi alapú természetes kő és műkő. Gipsz vízlepergetővé tételére nem alkalmas. A kezelt felület színét, mintázatát enyhén élinkíti! Oldószer érzékeny anyagokhoz (nikecell, hungarocell, bitumen, stb.) nem alkalmazható!

További információk

Használati útmutató

Az anyagot szivaccsal, ecsettel, festőhengerrel vagy szórással egyenletesen hordja fel két rétegben a kezelni kívánt felületre. A két réteg felhordása között nem szükséges várakozási idő. Ügyeljünk arra, hogy a szer ne fröccsenjen zománc festékkel festett (pl.:névfelirat) és üveg felületekre, ha kell takarással előzzük meg a ráfröccsenést! A nem kívánt helyre folyó anyagot száraz, majd lakkbenzines ronggyal azonnal töröljük le.

Érdekelhetnek még…