DT1003 kőmozaik

7 076 Ft

A termék csak csomagokban kapható! Az ár 1 csomagra vonatkozik (0,53 m2)!

DT1003 kőmozaik

Anyaga: travertin , természetes kő

Származási helye: Törökország

Színe: világos bézs

Kövek mérete: 2,3*4,8 cm

Felhasználás: Kültéri és beltéri burkolásra egyaránt alkalmas. Burkolhatunk vele például lábazatot, falfelületet, kerítést, oszlopot.

Product price
Additional options total:
Order total:
Compare
Kategóriák: ,

Leírás

A DT1003-as kódszámú kőmozaik anyaga travertin  amely Törökországból származik. Kiválóan alkalmas beltéren illetve kültéren való burkolásra, természetesen impregnálva.

A kőmozaikok nagy előnye, hogy könnyen és gyorsan burkolhatunk vele akár nagyobb felületeket is, tökéletesen illeszkednek a panelek egymáshoz. A falon természetes hatást keltenek, így bármilyen környezetben jól mutatnak.

FONTOS! 

A természetes kőzetekből készült termékeket nem lehet teljesen azonos színben, vastagságban és minőségben szállítani, mindegyik egyedi darab. Ebből következően az eltérés megengedett még akkor is, ha a szállítmány az előre, bemutatott mintától eltér. A mintalapok csak információ adás célját szolgálják, szín és struktúra szempontjából nem kötelező érvényűek. A termékek a mindenkori kőzet előfordulás függvényében állnak rendelkezésre. A burkolókövek fagyállósága csak abban az esetben biztosítható, ha megfelelő technológiával történik a felragasztásuk, fugázásuk és kőkezelésük (víz elleni ápolás).

Érdekelhetnek még…